Norges Skiskytterforbund på Youtube

Norges Skiskytterforbund på Youtube

Norges skiskytterforbund er nå ute med ny Youtubekanal hvor dere kan finne instruksjons-og læringsvideoer på nett. I videoene kan du for eksempel få tips til skiteknikk eller lære om skiskyting hvis du nettopp har startet på skiskytterskolen.

Adressen til den nye youtubekanalen er: www.youtube.com/norgesskiskytterforbund. Det er foreløpig lagt ut filmer for skiskytterskolen og om skiteknikk. Vi ønsker å legge ut nye filmer jevnlig, men det vil komme litt i rykk og napp i forhold til produksjonen av videoer. 

Norges Skiskytterforbund på Youtube

Vi ønsker også innspill om nye filmer eller instruksjonsvideoer dere føler det er behov for. Send gjerne en mail til prosjektleder for utviklingstrapp Knut Kuvås Brevik, knut.kuvasbrevik@skiskyting.no, eller aktivitetskonsulent Åshild Høva Sporsheim, ashild.sporsheim@skiskyting.no, hvis dere sitter inne med noen gode ideer til nye filmer.


Bruk youtube på trening med smarttelefon og nettbrett

Norges Skiskytterforbund på Youtube

Youtube har tilpassede nettsider og app-er for smarttelefon og nettbrett. Dette gjør det enkelt å vise videoer som eksempler eller som instruksjon på trening.

Beskøk oss på Youtube!

 

 

 

 

 


Del artikkel